Team

Psychische hulp
altijd dichtbij.

Team

Alexandra_van_Diest.jpg

Alexandra van Diest

Alexandra van Diest is medisch secretaresse van Kolibrie Psychotherapie. Alexandra is ondernemend, optimistisch en georganiseerd.

Maaike_Euwijk.jpg

Maaike Euwijk

Maaike Euwijk is psycholoog en opgeleid tot IBSR-therapeut. Bij de IBSR methode (van Byron Katie) worden gedachten niet alleen rationeel, maar ook gevoelsmatig onderzocht. Het effect is sneller en dieper dan klassieke cognitieve therapie. Maaike behandelt diverse psychische klachten, zoals depressie, burn-out, angst en trauma.

Annemieke_Wilschut.jpg

Annemieke Wilschut

Annemieke Wilschut is als psycholoog werkzaam als POH-GGZ en doet psychologisch onderzoek bij jongeren en volwassenen. Zij houdt zich bezig met de ontwikkelingen van ehealth. Het bieden van telefonische hulp is niet nieuw voor haar, zij heeft een aantal jaren bij de Kindertelefoon gewerkt. Zij heeft veel kennis van ADHD en autisme.

DilaraYildirim.jpg

Dilara Yildirim

Dilara Yildirim behaalde haar Master Psychologie en Geestelijke Gezondheidszorg aan de Universiteit van Tilburg. Zij werkt bij Kolibrie als Praktijkondersteuner Huisartsen (POH GGZ) en is daarnaast actief binnen een interculturele thuiszorgorganisatie en een instelling op het gebied van cultuur sensitieve psychiatrie. Dilara spreekt Nederlands, Engels en Turks.

Tineke_Zondervan.jpg

Tineke Zondervan

Tineke Zondervan is GZ psycholoog, psychotherapeut en directeur van Kolibrie Telefoontherapie. Zij wil uitstekende psychologische interventies beschikbaar maken voor een brede doelgroep. Ze heeft als therapeut, als opleider, als supervisor en als manager ruim 25 jaar ervaring in de GGZ in de regio Rijnmond.

Ilse Fürstenburg

Ilse is geboren in Zuid-Afrika. Zij studeerde af als arts in Pretoria en specialiseerde zich in Nederland als psychiater. Zij is gespecialiseerd in acute psychiatrie en in het behandelen van oudere cliënten. Ilse heeft een brede ervaring en veel kennis van de lichamelijke aspecten bij psychische klachten.

Noortje Beenackers

Noortje is GZ psycholoog en heeft veel ervaring in de behandeling van psychische stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek bij volwassenen en ouderen. Zij is bevoegd EMDR-practitioner en is geregistreerd als Cognitief Gedragstherapeut bij de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie. Zij heeft gewerkt als docent Dialectische Gedragstherapie aan de Universiteit van Amsterdam en Docent Verslavingszorg aan het RINO.