Kosten

Psychische hulp
altijd dichtbij.

Kosten

Kosten

Kolibrie Psychotherapie heeft contractafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland. Na afronding van uw behandeling sturen wij onze factuur naar uw zorgverzekeraar. Het maximale tarief van onze behandelingen wordt jaarlijks door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) wettelijk vastgesteld. De kosten voor psychotherapie vallen binnen het basispakket van uw zorgverzekering. Er is uiteraard wel een wettelijk eigen risico, dat u aanspreekt op het moment dat u zorg ontvangt.
Het kan zijn dat de kosten worden vergoed door uw werkgever. In dat geval heeft uw werkgever vooraf met Kolibrie hierover afspraken gemaakt. Neemt u svp contact met ons op als u hierover vragen heeft.
Sommige cliënten kiezen ervoor de kosten volledig zelf te betalen. In dat geval factureren wij € 110,- per gesprek.
De cadeaukaart voor een eenmalige therapiesessie kost eveneens € 110,-.

Verwijzing

Om de kosten bij uw verzekeraar in rekening te brengen, heeft Kolibrie een schriftelijke of digitale verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. Uw arts kan u direct naar ons verwijzen via Zorgdomein.

Afzeggen en No-show

Als u onverhoopt niet op de afspraak kunt komen, vragen wij u dringend de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij niet tijdig afzeggen of bij een no-show, wordt aan u € 50,- in rekening gebracht.